В нашій пісні нема зайвих слів...
В нашій пісні нема зайвих слів,
В нашій пісні нема зайвих звуків,
Там лише нескінченність степів,
Перегуки дідів та онуків.
Там живуть відчайдухи та сміх,
Гіркоти анітрохи і солі,
Там є коні. Не можна без них
Скуштувати солодкої волі.
В нашій пісні не виють круки,
В нашій пісні прихована сила,
Ми міцні і водночас м’які
З тих часів, як нас небо створило.