ПРОМІННЯ РОЗХРИСТАНИХ ВІКОН

ПРОМІННЯ     РОЗХРИСТАНИХ     ВІКОН
Проміння розхристаних вікон
Зрання відкорковує час.
Годинник -пліткар і базіка
Таврує хвилинами нас.
 
 
В коханні шукаєм узбіччя ,
А в щирості гострих кутів...
Космічно я щось перебільшив ,
Бо віршем за обрій летів!