Я тобі подарую сон...

Я тобі подарую сон...
Я тобі подарую сон,
Я тобі подарую спокій,
Розпочнеться новий сезон,
І не стане тоді мороки,
І буденність прискорить хід,
Зарубцюються давні рани,
Стане тепло й розтане лід,
Бо мене в тому сні не стане.