Безлюдна вулиця...

Безлюдна вулиця...
Безлюдна вулиця.
Ніч. Бінго!
Мачете – у мене,
у Вас – гаманець,
Чого Ви бурмочете, грінго?
Тут не ходить
Небесний Отець.
Він Вас не почує, друже,
Бо глухуватий
у нетрях цих,
Не плачте,
тут мокро,
тут є вже калюжі,
Я Вам їх за жменю
Продам золотих.
Не треба?
Ну, вибачте, пане,
Я сидіти втомивсь на дієті,
Вам гірше без грошей
не стане,
І не забудьте, у мене –
мачете.