А літо буде років через сто...

А літо буде років через сто...
А літо буде років через сто,
Коли вже буде соромно не бути,
До краю моря бігтимуть авто,
Кульбабок в небо рушать парашути.
А зараз – капелюхи і пальто,
На чоботи та черевики мода,
Й нізащо не зізнається природа,
Що буде літо років через сто.