Не віддам
Залишся, залишся на сьогодні,
Хочеш виділю табурет?
Може вирішиш на зовсім,
без проблем у тій же коморці
заховаю останній білет.
Може все ж таки шукати не будеш,
не віддам,не віддам ніколи,
серед тижнів самоти і скрути,
мені важко віддати у руки,
те що в памяті зробить проколи.
Пес лайливий, він дещо тямить,
Щось говорить, намощуй вуха,
слухай слухай, він не обманить,
слухай слухай- його перші рани,
його перші рухи.
Твоя кішка з планети Венери,
ти назвав її так, бо можливо ти знаєш планети,
ті незвіданні знаєш місця,
і не палиш вночі сигарети,
обертаєш навколо системи,
свою кішку Венеру, з планети Земля.
Мені здається ти божевільний,
ходиш скрізь стіни, гуляєш у массі,
твоя неприступність- це зовсім не мрії,
а легкість свободи -це чиста гримаса,
твоя незрадливість- дорожче за цінність,
твоя легковажність не бачиться в часі.