Я придумаю наше кохання

Я придумаю наше кохання
Я придумаю наше кохання,
Божевільне, п'янке до нестями
І замкну за міцними замками
Від липкого чужого втручання.
 
Я придумаю щастя сплетіння,
Всім печалям на зло і тривогам.
Слід у слід по тернистим дорогам
За тобою піду тихше тіні.
 
Я придумаю казку між нами,
Щоб летіти до тебе щоночі,
А зустрівшись, відводити очі,
Боячись доторкнутись руками