Твій слід згубився...

Твій слід згубився...
Твій слід згубився серед трав розмаю...
І як мені знайти тебе, скажи?
Де ти ступав, втікаючи із раю,
В жалобі вітер листям ворожив.
 
А я стояла, боячись дихнути,
Дзвеніла тиша болем у душі.
Ти все ж пішов, аби мене забути
І підкорити нові рубежі.
 
І затихав знервовано й поспішно
Твоєї втечі шелест у траві...
А я стояла, десь безмежно грішна,
На спогади приречена на вік.
2011р.