Небо буде зітхання гойдати

Небо буде зітхання гойдати.
Буде чутно співи птахів.
А я, мабуть, не буду знати,
скільки буде тих нових життів.
 
Скільки будуть вгамовані сльози,
обливати росою довкілля.
Ні, не треба того чекати,
хто любити тебе не вміє.