За край неба сонце ховалось
За край неба сонце ховалось,
і здавалось - життя не життя.
Так нестерпно і гірко кохалось.
До межі. І до забуття.
Хвиля стихне. Помірно й з роками.
Плин забудеться. Серце пробачить.
Й те, що сплинуло, поміж нами,-
доведеться колись відзначить.
Сум в очах і неначе втома,-
лише це залишилось жити.
Почуття з гіркотою відоме.
Знає той, хто вміє любити.