Байдужість
Грянув вибух наче грім
Небо розірвало
Блискавки по всій землі
Все вмить запалало
Зразу небо стало чорним
Все в раз потемніло
Людей стільки постраждало
Скільки їх убило
А комусь на це начхати
Спека є чи стужа
Він ніколи не страждає
Йому все байдуже
В нього сердце не болить
Душа не сумує
Дали б йому тільки жить
Інше не стосує
Чим завинен Маріуполь
Люди з Волновахи
Якщо гинуть вони тут
Наче ті мурахи
Памятайте ви злодюги
Прийде час розплати
Ви побачите тоді
Як в людей стріляти