Миротворці

Нас боятися не треба
 
Варто тільки поважати
 
Не прибульці ми із неба
 
Українські ми солдати
 
 
Ми бороним свою землю
 
На яву, а не в кіно
 
І чужого нам не треба
 
Та свого не віддамо
 
 
Ми на схід прийшли із миром
 
Та не хочем воювать
 
Тільки тут свої кордони
 
Будем міцно захищать
 
 
Бо це наша Батьківщина
 
І це наша є земля
 
І вона у нас єдина
 
Іншої у нас нема
 
 
Захистим свою вітчизну
 
Шляху іншого нема
 
Як загинемо тут разом
 
То загинем недарма
 
 
Будуть жити наші діти
 
То  нас будуть памятать
 
Самим мирним був на світі
 
Український наш солдат