Квітка миру

Моя країна, квітка миру
 
Країна щастя та добра
 
Росте лаванда та калина
 
Червона рута розквіта
 
В ній є долини, чорне море
 
Карпати гори, та поля
 
Мені вона дорожча в світі
 
Це батьківська моя земля
 
 
В бескрайні я дивлюсь простори
 
Не відірвуся від краси
 
Шумлять ліси, співають гори
 
І колосяться тут лани
 
І навкруги куди ти не поглянеш
 
Моя земля уся в садах
 
Усе тут є чого бажаєш
 
Це Україна, це мій дах
 
 
І де б не був, куди б не їхав
 
Я повернусь завжди сюди
 
Ніде так вільно я не дихав
 
Не пив джерельної води
 
Моя країна квітка миру
 
Співучий є ще водограй
 
Її ніколи не покину
 
Вона для мене земний рай