8

Буде важко мені тебе забути
Напевно навіть неможливо
Так краще для тебе буде
А я тепер в пітьмі
Я до кінця буду любити
І кликати тебе
Ти на мить обернешся
Надіюся що посміхнешся
Хочу знову тобі написати
Тепер ти будеш мовчати
Буду повільно тебе забувати.............