Вірю
Ще літо до нас повернеться
Із літом ще прийде тепло
І лихо та горе минеться
І зникне назавжди все зло
Ще прийде на вулицю свято
Ще квітнимуть наші сади
Ще будемо жити богато
Та будемо всі ми брати
Тут житимуть люди всі разом
Всі спільні проблеми рішать
Повсюди, щоб мирний був атом
Та міг на людей працювать
Щоб в небо літалт ракети
Вселенну могли там пізнать
І ближче ми знали планети
Могли щоб до них прилітать
Та завжди сміялися діти
І голод не знали вони
Щоб мали вони все на світі
Ніколи не знали війни
Я вірю, що лихо минеться
Та прийде до нас ще той час
В грудях вільно сердце забьеться
І буде у нас все гаразд