Во ймення Сина і Отця...

Во ймення Сина і Отця...
Во ймення Сина і Отця,
Що діється зі всіми нами?
Ми загубили наші храми
І губимо тепер серця.
 
Питаю знову: Як ти зміг? -
Шепочу мертвими губами,
Бо знов його кривавлять рани
Над перехрестями доріг.
 
Біда стоїть біля воріт,
Пильнує з вечора до ранку,
Щоб кров на наших вишиванках
Ховалась між червоних квіт.
 
На крихти ріжуть правди хліб...