Шляхи

Шляхи
Ти знай, що я пишу листи ще тобі.
Події в мріях і думках живуть моїх. 
Не зневажай порад, хоч сам по собі.
Не вислухать людей - то, мабуть, гріх!
Плекай батьків! Життя таке мінливе,
Сьогодні вони поруч, завтра ні.
Окрім рідніших інше не важливо,
Нехай воно все тоне у багні!
Я тобі, як порадник ліпший, зичу
Обрати шлях, що до душі тобі.
Я тебе більше, певно, не покличу...
Живи собі щасливий, я собі!