Там на небі

Там на небі
До тебе тягне, як магнітом.
Гей, там на небі... 
Припиніть!
Він став для мене цілим світом... 
Який в душі моїй болить!

Йому пробачила я зраду...
Гей, там на небі...
Припиніть! 
- Дівчино, у Вас щось впало.
-Це моя гідність. Підійміть.

І що це за любов?
Ціною в власну гідність?
Я наламала стільки дров.
Чекаючи від тебе...
Вірність.