Моя Країна
Хотілось жити у державі
Де поважається закон
В якій немає перешкод
Там де нема брехні крадіжки
Де чесні люди, всі живуть
Там мир та злагода на місті
Та хабаря там не беруть
Туди де люди всі працюють
Та поважається їх труд
Там, задарма не арештують
Майно твоє не відберуть
В державі є свобода слова
Де вільно висловить думки
Де головна в ній рідна мова
І різні люди всі тобі
В таку країну дуже хочу
Сади в якій кругом цвітуть
Де чесно дивишся у очі
Де вільно дихати дають
Там де не має олігархів
В країні тій немає зла
Де поважають люди старших
Не знають, що таке війна