Пробач

Рідна мамо моя люба
 
Не сумуй не плач
 
Те що я тебе не слухав
 
Ти мене пробач
 
Ти пробач за те що виріс
 
Вже не можу спать
 
Мабуть в мене така доля
 
Піду воювать
 
 
Ти пробач, бо я не вмію
 
Без діла сидіть
 
Ворог землю мою топче
 
Та вона горить
 
Душа стоне та палає
 
Сердце так болить
 
Що робити, сам не знаю
 
Не всилах терпіть
 
 
Я піду туди де спека
 
Пити там нема
 
Навколо літають кулі
 
Там іде війна
 
Там зі мною друзі вірні
 
У руках калаш
 
Захищати Україну
 
Ти мене пробач
 
 
Як додому не вернуся
 
Нікому не кажи
 
Та останнє моє фото
 
Дітям збережи
 
І за мною моя люба
 
Не сумуй не плач
 
Памятай ти свого сина
 
Та мені пробач