Злодії

Як  тяжкий же цей тягар
 
Кому рідна мати
 
Тим хто вміє на війні
 
Гроші відмивати
 
 
Людям так уже набридло
 
Ця дурна вимога
 
На біді хто богатіє
 
Не боїться Бога
 
 
Продають солдатську зброю
 
В тричі раз дороже
 
Захищати Україну
 
З них ніхто не хоче
 
 
В голові одна є думка
 
Як би не попастись
 
Та грошви з цієй війни
 
У карман покласти
 
 
Я не знаю де ховають
 
Ті бестижі очі
 
Честь та совість загубили
 
Люди ці негожі
 
 
Дочекаються злодюги
 
Прийде ще той час
 
Бог із неба усе бачить
 
Покара він вас