Вдовам

Ти не плач та не сумуй
 
Вже назад не повернути
 
Що здійснилось, мало бути
 
Вже утрачені на вік
 
І до дому вже не прийдуть
 
Батько, син та чоловік
 
 
Захищав країну рідну
 
Душа плаче, вона ниє
 
Сердце в грудях так болить
 
Лиха хто не розуміє
 
Вовком хочеться завить
 
 
Та тримайтесь наші любі
 
Вдови, сестри, матері
 
Вже не вернуться до дому
 
У той світ пішли вони
 
Завжди будуть памятати 
 
Не забути їх ніяк
 
Українські це солдати
 
І тяжким у них був шлях
 
 
Віддали вони що мали
 
Та життя не вберегли
 
Батьківщину захищали
 
Все зробили, що змогли