Волонтери

Їх треба з ангелом рівняти
 
Та завжди треба памятати
 
Хто душу віддає солдату
 
Допомагає виживать
 
Бронежилети, берці, зброю
 
Доставлять в час завжди вони
 
Готові щоб були до бою
 
В цій не потрібній всім війні
 
 
Вони не роблять тут карєри
 
Ніколи не шкодують сил
 
Це любі наші волонтери
 
Солдат боронять від могил
 
І наче ноша не посилі
 
Вони сердця свої кладуть
 
Це волонтери наші
 
По переді їм бути тут
 
 
Та щоб не трапилося раптом
 
Всі негаразди ні по чом
 
Якщо триматимемось разом
 
Та всі ми будемо гуртом
 
Усі невзгоди переможем
 
Ще прийде і до нас ця мить
 
Якщо у нас такі є люди
 
То Україна буде жить