Гіркий присмак щастя.

Гіркий присмак щастя.
Я не бажаю стати ідеалом,
Не відбираю у людей життя.
І не хизуюсь чаркою з бокалом,
А лину лиш у мрії, в забуття.
 
Я пам’ятаю гіркий присмак щастя,
І відчуваю ті жахливі сни,
В яких були надрізані зап’ястя,
І матерів покинули сини.
 
Я душі цінуватиму завжди,
Що страждань зазнали у свій час.
І буду йти вперед лише туди,
Де доля випробовує всіх нас.
 
Я буду поважати тих людей,
Які пройшли крізь сльози, горе й жаль.
Та досі мають декілька ідей,
Щоб більше не ховатись у вуаль.