Смерті на зло
Хай грім гримить бушують бурі
Та засипає снігопад
Нехай летять повсюди кулі
Стріляє установка град
Та ворогу не залякати
Не скинути з цієй межі
Бо українські тут солдати
Вони тримають рубежі
Вони боронять батьківщину
Кордони наші бережуть
Немає в світі токой сили
Щоб розірвати цей редут
Зібрались духом хлопці сильні
Це батьківщини є сини
Вони тут боряться за волю
Не переможні всі вони
А скільки тут пролито крові
Та скільки хлопців полягло
Насточортіла ця неволя
Російське також це ярмо
Спроможні волю відстояти
Та Україну вберегти
Бо добрі є у нас солдати
Та в батьківщини є сини