Я проти

Кажу з усими разом ні
 
Проти людського я тиранства
 
Проти всякої війни
 
Проти "шановного" я панства
 
Проти знущань, проти насильства
 
Та проти всякого я бруду
 
Проти безглуздого расизму
 
Ніколи жити з цим не буду
 
 
Проти брехні та проти зради
 
Та проти тих які крадуть
 
Не дієздатної я влади
 
Та проти тих що все псують
 
Проти великих олігархів
 
Проти корупції та суду
 
Не хочу знати цих монархів
 
Які існують проти люду
 
 
Я хочу жить в країні вільній
 
Щоб сонце в ній завжди світило
 
Та щасливо жили в ній діти
 
Душа та сердце не боліло
 
Так є у нас така країна
 
Не переможна та єдина
 
Де мешкає козацька слава
 
Це наша ненька Україна
 
 
Давайтеж всі проснемся, люди
 
Та захистим свою вітчизну
 
Хай мир та лад у всих нас буде
 
Ми скажем ні всьому фашизму.