Не забути
Вірю в те, що все скінчиться
Люди в мирі стануть жить
Тільки довго буде сниться
Та душа буде боліть
Це забудеться не скоро
Пройде не одна зима
Скільки бід, та скільки горя
Додала нам ця війна
Скільки душ вона згубила
Наробила з нас калік
Сердце на шматки розбила
За який такий наш гріх
Чи не вірили у Бога
Чи всі грішними були?
Що ніяка допомога
Не спасає від біди
Як ми далі мусим жити
Що ми мусимо робити?
Кровью все , кругом полито
Люду скільки тут лежить
Хто на це нам запитання
Відповідь конкретну дасть
Бо пропало вже бажання
Жити, мріять та співать.