Кіборги

Дивись, як вся земля палає
 
Та прапор чинно майорить
 
Майже, живого тут немає
 
В руїнах все кругом лежить
 
Від шквальних куль, від цього граду
 
Ти не піднімеш голови.
 
Як в сорок другім, в Сталінграді
 
Рубеж приймають Кіборги
 
 
Стоять тут духом хлопці сильні
 
Богема, Цезарь, Абрикос
 
Та з ними побратими вільні
 
Доцент, Каратель, Маршал, Дощ
 
Вони боронять свою землю
 
Девятий, Ворон, Гном, Редут
 
Демон, та Кобра, юнак Север
 
Аєропорта не здадуть
 
 
Та скільки тут пролито крові
 
А скільки хлопців полягло
 
І з ними разом честь та совість
 
Та жаху з ними не було
 
Не залякає смерть та спрага
 
Захистників цих молодих
 
В сердцях у них сама відвага
 
Запамятаймо люди їх.