буденність

Коло за колом
Навколо шиї
Зашморг готовой
Висить красиво
Усі говорять
То є перспективно
Життя завязалось
Міцно і сильно
І то не буденність, то не турботи
То є стабільність
З волокон і поту
Ти гарно виконуєш
Свою роботу
Ще трішки втягнись
І відчуєш свободу