Існую тільки на папері...

Існую тільки на папері
Відверто, щиро, без вагань
Усмішок по 120 серій,
500 душевних поривань.
 
Себе для кожного відкрила,
Хто поверхнево, хто про суть.
Слова римовані - це крила,
Хочеш повір, або забудь.
 
138 серій втоми
І ще 15 протиріч.
Живуть від коми і до коми
Сотні стурбованих облич.
 
Ще 9 снів по 5 хвилин
І 3 зітхання за годину.
Хтось зупиніть рутини плин,
Від неї я черствію, гину.
 
Зустріла вранці 6 сердець,
Що билися шалено в такт.
Кохання, як сказав мудрець,
Всього біохімічний факт.
 
За 7 хвилин є 100 причин,
Щоб нічогісько не робити.
Як в сомельє є 40 вин,
Яких не може не любити.
 
Наснився 109 сон
Про нього та про неї.
Яскравий день, бадьорий тон,
Цвітуть бузку алеї.
 
Цей сон про мене і про тебе,
Про світ і тисячі бажань.
Його я збережу для себе,
Як ключ до безлічі питань.
 
Світанок. 6:31.
Небо палає у вогні...
Володар світу, "господин",
Сьогодні плаває на дні.
 
Він втратив сенс свого буття,
Знецінилась його робота.
Журби нестримне відчуття
Не втамувати навіть соту.
 
Є у маленькому Парижі
Тендітна дівчина руда.
Зелені очі, ніби хижі,
Чуттєва, світла і проста.
 
Танцює, наче ґрунт-перина,
Моря-калюжі обмина.
Така маленька балерина,
Як фея - трішки чарівна.
 
Володар світу і не знає,
Що за вікном чека вона.
В садах поблизу вже блукає
Його замріяна весна...
 
Темніє в 10:47,
Він все сидить у кріслі сам.
Не затишний, холодний дім...
Втекти б кудись, лиш би не там.
 
Вийшов у сад, а там - дива.
Рудий каскад, шумить трава.
 
І зорі, наче намистини,
Розвіяв вітер небесами.
Це все існує для людини -
Чудес не меншає з роками...
©К. Х.