Вороги
Бач горить моя земля
Хата догорає
Хто усе це, наробив
Ти спитай я знаю
Є у нас ці вороги
Без розуму та честі
Їм би більш було грошви
Все в свої взять клещі
Вони дихать не дають
Не дають нам жити
Не пора би брате мій
Шию їм зломити
Хіба ж можна так знущатись
Чи у них є право?
Та хіба вся їхня власність
Вся наша держава
Незабаром вже цей час
Час голосування
Вибирай собі того
В кого є бажання
Є бажання працювати,
Не брехати та не красти
Стару владу розігнати
Повернути власність.