Дорога життя

Ти вибери собі дорогу,
 
Та вевненно по ній іди
 
Вона ти знаєш не буває
 
Без перешкод, та боротьби
 
Дорога, це твій шлях тернистий
 
Легкої ти не вибирай
 
За правду ти завжди борися
 
На вік собі запамятай
 
 
Життя, дорога дуже довга
 
На ній є ями та горби
 
Ти роздивися обмини їх
 
Ніколи в них не попади
 
Як ненароком попадеш ти
 
Ти з них негайно вилізай
 
Збери в собі останні сили
 
Та знову у перед рушай
 
 
Повинен вірить в свої сили,
 
Бо ти спроможен шлях знайти
 
В яком не будеш місці кривди
 
Лише для правди, доброти
 
І проживеш багато років
 
Та буде що розповісти
 
Так вибирай сам, зроби свій вибір
 
Та шляхом цим завжди іди.