Любе місто

Це місто найкраще у світі
 
Бо виріс у ньому й живу
 
Ніколи його не покину
 
З ним разом, поки і помру
 
Це місто частина країни
 
Його прославляв ще Богдан
 
Це радість, і біль все єдино
 
Нікому цьго не віддам
 
 
Завжди своїм містом пишаюсь
 
Такого немає ніде
 
До нього я знов повертаюсь
 
Мене шлях до дому веде
 
І де - б я не був, не мешкав
 
Душа моя з містом моїм
 
А як повертаюсь нарешті
 
Я серцем живу разом з ним
 
 
Мої Жовті Води кохані
 
Та Паркова люба моя
 
Назавжди моя ти бажанна
 
Ти вулиця мого життя
 
Мені не потрібно нічого
 
Є місто мого майбуття
 
Воно є від самого Бога
 
В яком народився і я.