Місце сили
Любов Шевчук
Місце сили
Місце сили в нашім місті є,
Душа моя у нім відпочиває.
Мудрість і сумління тут моє,
Оберіг, від стресу захищає.
Верби віти обіймуть шовкові,
Краса природи творчий дух несе.
Ісуса постать, променем любові
Зігріє, Дух Святий зійде на все.
Світлом істини осяє і прозріння,
Зміцнить віру, розум просвітить.
Силу оновлення дарує, розуміння,
Щось потойбічне, сховане змінить.
Духовне сходження відчути захотілось
Красу, гармонію відродження пізнать.
Щоб мир настав, омріяне здійснилось,
Добро панує тут і Божа благодать.