Майбутня мати
Любов Шевчук
Майбутня мати
Благословенне небом слово «мати»,
Таке близьке і рідне нам усім.
Промінь любові серцем відчувати,
Код роду зашифрований у нім.
Крило підтримки поруч, колискова,
Захист рук твоїх, людина головна.
На пожертву з радістю готова,
Її посмішка і щира й осяйна.
За дітей, молитвою до неба,
Мати на колінах просить щось.
Рідна душа, духовності потреба,
З материнським образом злилось.
Світ добра, розчулено відкрився,
Нове життя всміхається, гряде,
Захоплено, з повагою вклонився –
Майбутня мати, по планеті йде!