Хай щасливі будуть

Любов Шевчук
Хай щасливі будуть
 
Зводимо вождів на постамент,
Руйнуємо, а поруч нових ставим.
З історії вихоплюєм фрагмент,
Богу молимося, а кумирів славим.
 
Спотикання каменем – церкви,
Про заповіді Божі, забуваєм.
Не мають клепки наші голови,
Тому, на граблі старі наступаєм.
 
Знову Павлики Морозові живі,
Своїх, лунає поклик: »Не здаємо!»
В пастки потрапляємо свої,
Пропаганд гірку отруту п’ємо.
 
Я проти зброї, досить убивать!
Компроміс – говорять дипломати!
Відновлювать країну, будувать!
Хай щасливі, будуть син і мати!