ЗИМОВА КАДРИЛЬ

 
 
Украинская колядка - "Щедрик, щедрик, щедрівочка
 
 
Зима в хустинці білій
Весела, гомінка.
Сніжинки на подвір’ї
Танцюють гопака.
 
Летять кудись невпинно
Розбійники-вітри
І срібна хуртовина
Скотилася згори.
 
Стоїть берізка сива
В сорочці крижаній,
Мороз щипа щосили,
Немов оскаженів.
 
Дріма туман на річці
І зорі мерехтять.
Ялинки, не баріться,
Готуйтеся до свят.