ВІЗЕРУНКИ. УЗОРЫ. На двух язіках

ВІЗЕРУНКИ. УЗОРЫ. На двух язіках
Візерунки
 
Якось Настя встала зранку,
Каже: «Гляньте, от дива!
Хто чудовим візерунком
Скло усе розмалював?
 
Помилився хтось, напевно,
Та у нього гарний смак.
Без паперу і без фарби,
Але вийшло добре як!»
 
Сонце встало, в вікна світить,
Грає сяйвом золотим.
І у захваті всі діти -
До душі малюнки їм!
18.12.12
 
УЗОРЫ
 
Как-то Настя встала утром:
«Посмотрите: чудеса!
Кто красивым перламутром
Стёкла в окнах расписал?
 
Видимо, ошибся кто-то:
Кисть и краски не нашёл.
Пусть без них его работа -
Вышло очень хорошо!»
 
Солнце встало. В окна светит
Переливом золотым.
И обрадовались дети -
По душе рисунки им!
 
08.01.13