Закохана у тебе до нестями

Закохана у тебе до нестями
Закохане у тебе до нестями
Із соколиним криком б'ється серце!
Клює у груди,
Душу рве крилами,
І біль, мов пісня,
Що думками ллється
Мені на очі одягає небо...
Це ТИ? Чи ні? ...яка різниця, хто Він?
Це по душі пливе у квітах човен!
Любов пливе! І іншого не треба!