ТИ ЗАПАЛЮЄШ НІЧ
Ти запалюєш ніч,
Ти обожнюєш простір.
Погляд твій вище пліч,
Викарбовує постріл.
Блискавиця очей
Розтина світлу днину
І під серцем пече,
В божевілля я лину.
Роздяга падолист
Розкуйовджені верби
Ти сьогодні приснись
Й більш нічого не треба.