Очі

Карії очі - зорі дівочі,
Світ подолай, не знайти.
Хто тії очі серцю наврочив.
Мукою ніжно нести.
 
Карії очі - я лише хочу,
Бачити їх у ві сні.
З темного неба, літньої ночі,
лагідно світять мені.
 
З тими очима, батьківска хата,
Мати старенька моя.
Наша криниця, схожа не птаха.
Воду що пье журавля.
 
В каріїм меді - любого дива,
Вся Україна живе,
Серце мое - кохання вітрило,
Всюди ті очі знайде
 
Карії очі - зорі дівочі,
Світ подолай, не знайти.
Карії очі - завжди я хочу,
Бути в полоні краси.