Зайці бувають сонячні...

Зайці бувають сонячні...
Зайці бувають сонячні
Руді та білосніжні.
Торкаються долонями
Малечі дуже ніжно.
 
Зайці стрибають лоскотно
Через вікно, чи з ганку,
Щоб малювать на носиках
Рудесенькі веснянки.
 
Змішають сонце з фарбою
І додадуть смішинки,
Щоб білий світ грав барвами
Для кожної дитинки.