Думы мои думы
Благодарю Автора
Думы мои, думы! С вами постарела,
Подскажите, как теперь мне жить на свете белом?
Очи, чтоб не плакали, а светились счастьем.
А в душе и сердце нежном развеять ненастье.
Тяжко жить на свете горькой бедолаге,
Разлетелись мои дети из дому, как птахи.
Фото моих деток стали душу ранить,
А мобильные звоночки будят мою память.
Напишу о жизни горькими слезами,
Нет удачи мне в судьбине, как жене и маме.
Думы мои, думы. Ваш покой нарушу, -
Если вам помочь мне нечем - не терзайте душу...
Думи мої думи
Думи мої думи! Що з вами робити?
Підкажіть, як далі в світі мені жити.
Як Душу розраяти, серцю знайти втіху,
Щоб очі не плакали, а сяяти від сміху.
Сумно в світі жити, мені бідолахі,
Розлетілись діти моі по світах, як птахи.
Мені залишили тількі фотокартки...
Та дзвінки мобільні на добрії згадки.
Напишу вірша собі - та й гірко заплачу...
Що спіймать не можу за хвоста удачу.
То ж до вас звернутися, думи мої мушу:
Як не допоможете - то не ятріть душу.
Май 2015. Гладун Александра