Заметіль

Любов Шевчук
Заметіль
 
Заметіль сніжинок – балерин,
Мережива їх невагомі, білі.
Спить земля в обіймах хуртовин,
Небилиці вітру, серцю милі.
 
Дерева в діадемах з кришталю,
Віти змерзлі, тягнуть до небес,
А хмаринки, краплями жалю,
Пишуть телеграми без адрес.
 
Ніч запалить зоряні вогні,
А зима, розгорне хутра шати.
Як чудово, що душа в мені,
Має здатність, птахом завмирати!