Зірки напиваються хмелем

Зірки напиваються хмелем
Зірки напиваються
Хмелем, що ллє з неба
І мене торкаються гарячими тілами.
Ніч, чортиця п'яна,
Тіпає мої нерви,
Скручувавши думки
Майстерно в орігамі.