Сад дитинства

Любов Шевчук
Сад дитинства
 
Подарований Орфеєм сад дитинства,
Смак яблука в меду, білий налив.
Сережки з вишень - атрибути дійства,
Намисто запашне з янтарних слив.
 
Матуся в фартух яблука збирала,
Йшла дарами перехожих частувать.
Щедру душу, добре серце мала,
Вміла радість людям дарувать.
 
Сонечко в обіймах зігрівало,
На хмаринках, райдузі гойдать.
Чарівну казку небо дарувало
І розливалась Божа благодать.