Любові щем

Любов Шевчук
Любові щем
 
Любові щем – не випитий нектар,
Життя миттєвість, мов одна хвилина.
Я Богу вдячна, за безцінний дар,
За донечку кохану, внуків, сина.
 
Позаду почуттів моїх пожежа.
Пригне душа, джерел духовних пити.
Нерозумінь будується вже вежа,
А серце хоче вірить і любити.
 
Свічки вогонь - до Господа молюся,
Любов, турботу відчуваю теж.
До рідного плеча я притулюся,
Схилилось небо обрієм без меж.