Чудову звучність
Любов Шевчук
Чудову звучність
Чудову звучність має «Благодать»,
Молитвенно прохаєм Бога, дати…
Душа шепоче тихо: »Благо дать»,
Прагматичний розум; «Краще брати».
***
Всміхається беззубий рот,
Внук язичок мені покаже.
Любов складається з турбот,
Душа подяку Богу каже…
***
Колос в полі, в саду яблуко лиши,
При потребі, втішиться нужденний.
Не розмінюй свою душу на гроши,
Добрий, милосердний, будь спасенний!
***
Цілитель ти, а може характерник,
Можливо, інші скажуть, що дивак.
Серця- розрада, а душі-натхненник,
Ми різні, та без тебе, все не так…