Розквітне Україна

Любов шевчук
Розквітне Україна
 
Рік Пса через поріг переступив,
Який буде? Добрий, чи сердитий?
Дороги аркуш снігом притрусив,
Кожухом хутряним ліс сповитий.
 
Божа благодать з небес зійде -
Мир об’єднає спокоєм країну.
Очікуваний син з війни прийде,
Господарем повернеться в родину.
 
Хай не вабить доларом кордон,
Привередливому догоджати пану,
В парламенті написаний закон,
Для людей працює, без обману.
 
Хай лунає скрізь дитячий сміх,
Дід Мороз дарує подарунки!
Щоб в роботі, справах був успіх,
Друзів підтримка, лагідні стосунки.
 
Хай біда вас боком омине,
Міцне здоров’я, радість подарує!
Щастя вам, кохання неземне,
Пані-доля в щічку поцілує!
 
Гостинний дім стрічає, коровай,
Червоні грона простягне калина.
Внуками майбутнє проростай,
Талантами розквітне Україна!