Ben evsiz kediyim
Ben evsiz kediyim,
Bana kimse bakmaz.
Soğuğa, açlığa alıştım.
Tek dostum karanlık
Beni hiç bırakmaz,
Ama ben karanlıktan bıktım.
Eminim ki, bir gün
Sahibim gelecek -
Hoş, iyi yürekli bir adam.
Kucağına alıp
O beni sevecek
Ve kesin öpecek yatmadan.
O beni alacak
Sıcacık evine,
Sabah süt verecek ve balık...
... Rüyam çok güzeldi!
Uyandım ve yine
Yanımda tek dostum karanlık.
/08.11.2017/